Ibland måste man stanna upp

Jag jobbar och jobbar och jobbar... Därför har jag heller inget roligt att dela med mig av just nu känns det som. Försöker ha en positiv inställning men ibland är det svårt, riktigt svårt. Har iallafall något att längta till nästa helg, vilket gör att mina jobbkvällar i veckan som kommer möjligtvis blir lite lättare. Har iallafall varit ute och gått med min bästa vän en stund i eftermiddag & nu blir det en myskväll med familjen. Ska slappna av med en cider och god mat - det är jag värd.
 

Happiness

Kom precis hem från en drygt 2 timmar lång promenad, så härligt att kunna gå i både skogen och precis vid havet på samma runda. Nu ska jag äta en stor frukost!
 
 

Life is beautiful

Jag har mått så himla bra idag! Började dagen med en långpromenad med min hund, därefter blev det en stor frukost beståendes av havregrynsgröt och kokt ägg, mums vad gott det var! Hann med att sola en liten stund och sen träffade jag en vän. Har även hunnit med ett pass skivstång/intervall, gud vad jag svettades!! Sen träffade jag min bästa vän en stund. Har helt enkelt haft en underbar dag ♥
 
 

"A goal without a plan is just a wish"

Startade dagen på bästa sätt - en timmes powerwalk med Ida. Därefter blev det frukost, en promenad med min vovve och sen har jag jobbat. Åt 1 liter jordgubbar till kvällsmat, muums. Mamma kom och mötte mig ikväll, så jag slapp cykla hela vägen hem själv från jobbet. Hon är helt klart bäst! Imorgon är jag ledig och ska ta vara på dagen på bästa sätt. Vi hörs då
 
 

Du dansar mig galen

Firade mammas födelsedag på bunkerbar nere vid havet, riktigt mysigt! Nu har vi fikat och myser framför tv'n. Vilken underbar kväll.

I can feel it in my heart

Hemma från en dag på jobbet! Tänkte få i mig lite mellanmål och därefter ta en kort powernap. Min mamma fyller år idag så vi ska ut och äta ikväll, så mysigt!!
 
 

Platform Sneakers

 
Vad tycker ni om dessa skorna? När jag fick frågan för ett tag sedan var mitt svar big no no no. Men, jag har ändrat uppfattning och tycker att de är sjukt balla nu! Desto mer jag kollar på dem, desto mer vill jag ha ett par..

Don't hate, congratulate

Godmorgon! Sitter och äter min goda gröt framför tv'n, mysigt va? Jag mår bättre idag, är nästan helt bra faktiskt. Är ledig från jobbet och ska därför ta vara på denna dagen till fullo här hemma - en riktig ta-hand-om-mig-själv-dag ska jag ha. Ska duscha och peela hela mig, ha inpackning, ta bort nagellack och måla nytt, göra ansiktsmask, gå ut & gå o.s.v. Visst låter det härligt?
 

Listening to this

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing. 
 
  
 
 
 

Summer Romance

 
Vill ha varenda liten godbit av kollaget.
 
Har åkt på en jäkla förkylning som inte riktigt ger med sig, hostar som någon som rökt i hela sitt liv.. Inte trevligt alls! Hoppas på att jag blir frisk så snart som möjligt så jag kan träna igen, & så har jag en tendens till att äta allt onyttigt som finns när jag är sjuk - för att jag tycker synd om mig själv. Så längtar därför lite extra tills jag blir frisk så att jag kan ta tag i min kost också!  
 
Har endast vilat sen i torsdags eftermiddag, vilket betyder att det inte blev något midsommarfirande för mig. Kollade på 3 filmer och åt jordgubbar istället. Men det kommer ju fler midsommar, eller hur?

Wanna live my life with you

Blev en promenad med Ida efter träningen, så skönt! Nu är jag hur trött som helst, men det är bra då jag ska upp i tid imorgon! Har en dag framför mig imorgon med en massa planer. Puss på er


everywhere in the world







sitter just nu och fjantar mig framför camen, har hög musik på och taggar inför träningen!! blir först skivstång/intervall och därefter jympa medel PULS, det är så himla kul!

Friends with benefits

Träffade min bästa vän igår efter jobbet, vi hade det så mysigt! Gick först 1,6 mil, därefter gjorde vi god mat, fixade oss, drack lite och till sist avslutade vi kvällen på en fest med ett helt fotbollslag med killar - kunde inte bli bättre!

Idag har jag jobbat och är taggad inför två lediga dagar. Go go


Vill vara din

Har ätit god middag nu och är proppmätt. Nu börjar snart fotbollen!!


Jag klättrar upp och du drar mig ner

Ligger ute i solen och njuter allt vad jag kan..

Har fått tillbaka lite synliga muskler på min mage nu!! Därför borde jag kanske inte ligga här och dricka cider, utan träna för att behålla dem.


Den där blicken du ger är gammal nu

Blev sjuk natten till i onsdags -magsjuk... Trodde helt ärligt att jag inte skulle klara det, gav till slut upp och la mig på badrumsgolvet i stabilt sidoläge. Har aldrig varit med om en nära-döden-upplevelse förut, men detta var nog en sådan.

Nog om det äckliga för nu mår jag bra igen!! Varade som tur är inte längre en de timmarna. Dock får jag inte jobba idag heller då det har med smitta att göra. Har därför tagit vara på dagen hittills med en massa egentid.


Do it your own way

Kolla vilken underbar sallad jag ska äta nu


Larger than life

Gick en underbart skön runda med bästavän igår. Det var så fint nere vid havet!!

Nu äter jag frukost och gör mig redo för ett besök hos örondoktorn, sedan drar jag till jobbet och till sist kommer jag avsluta dagen med ett härligt träningspass.

denna sommaren ska bli grym


När alla säger nej ska jag säga ja

Taggar inför Sverige-Ukraina!!


True words


I don't wanna wait for you




Nya sandaler

Jag har älskat livet de senaste dagarna och tagit vara på tiden. Idag har jag fått sommarlov och det ska jag och min bror fira med att äta thaimat!!

av alla stjärnor på himlen lyser du starkast

Direkt efter jobbet igår så åkte jag ner till hampan där jag träffade cassandra, emilia och julia!!(som varit i usa i 10 månader, gud vad lycklig jag blev av att se henne igen). Lite senare kom även filip och alissa.

Idag har jag umgåtts med cassandra hela dagen (efter beachhandbollen då som var på förmiddagen), vi har haft tjejsnack, kollat tjejfilmer, ätit popcorn, ätit kycklingsallad, druckit kaffe och ätit godis. Mysigt!

Jag och julia igår - Lycka!!


Jag fastnar för lätt


Give me a reason

Släkten har varit här sen i fredags och igår var vi på min kusin och hans sambos examensfest. Idag blir det middag på linneaträdgården och sen ska jag jobba.


Hey you

Laddar upp med lite energi inför dagens träningspass med en god bar framför en tjejfilm. Tänkte hinna med en kort powernap också eftersom jag är så trött...


I can't tell if it's killing me or if it's making me stronger

Jag är så otroligt trött, har varit det hela veckan. Dessutom känns det som att jag aldrig somnade inatt..

Men vet ni vad som gör mig piggare? att jag ska ha min sista spanska lektion nu i hela mitt liv.