I can I will

Mår så otroligt bra av att träna, märker så stor skillnad på hur glad jag är idag jämfört med igår när jag inte tränade.

I förmiddags var hela familjen ute och jobbade i trädgården, lite styrketräning blev det allt när vi skulle flytta stenen! Och i eftermiddags blev det ett specialpass på friskis, skivstång/spin, riktigt bra träning!

Nu har jag precis ätit en stor och god middag, mums! Imorgon är det en ny vecka med ny energi och nya utmaningar, känns härligt.


Body Science - Protein Meal

Beställde dessa barsen från mmsports hemsida för någon dag sen. 9 kronor kostar de bara! Beställde smakerna äpple/kanel, Coconut/chocolate och strawberry lemon. Kika in där för de har massa produkter till bra priser!

No excuses

Hade det så mysigt med mina tjejer och Lukas igår! Idag har jag inte fått så mycket gjort, har vilodag men var ytterst nära att åka och träna iallafall, är fortfarande sugen.. Men vila måste man göra ibland!

Har bakat proteinmuffins idag, med jordgubbssmak. Tyvärr blev de inte speciellt goda, det är ju inte som vanliga muffins direkt. Men receptet får ni iallafall om ni är sugna på att testa själva:

5 äggvitor
1,5 dl proteinpulver (jag använde jordgubbssmak)
1,5 tsk bakpulver
250 gram lättkvarg
Upptinade jordgubbar

Vispa äggen tills det blir en vit fluffig smet. Mosa de upptinade bären och häll ner dem i bunken. Blanda ner resten av ingredienserna. Häll smeten i muffinsformar och låt stå i ugnen 20 minuter på 150 grader.


Don't judge me

Var och simmade efter skolan med graniz, det var verkligen härligt! Ska göra det minst varannan vecka. Nu var jag svinhungrig och fick göra mig lite mellanmål. Ikväll ska jag äta ute med mina fina tjejkompisar. Puss!


Love life

Det är verkligen kul när man har skjutit upp skoluppgifter så mycket att man får göra dem på morgonen.. Eller inte.. Nu är jag klar iallafall!

Hoppas ni får en bra dag mina vänner.


It will be worth it

Hann med att både fixa naglarna och klippa håret på hålan idag, kändes lite lyxigt att göra det på samma dag!

Efter skolan stack jag hem direkt och lagade mat fort, cyklade sen till friskis där jag körde 55 minuter core, 20 minuter crosstrainer och 70 minuter skivstång intervall. Gött jobb! Endorfinerna sprutar ur öronen på mig men kommer snart somna gott, även om jag fortfarande är sådär pigg som man är efter ett härligt träningspass, glädje!!


You can do this

Efter träningen imorse åt jag en god räksallad, sen hade jag naturkunskap och efter det fick vi hemstudier. Istället för att göra min uppgift i arbetssätt och lärande stack jag och handlade med brorsan, fyllde sen på med energi och sen stack jag på jympa intensiv med graniz och Sanna!

Nu myser jag i soffan med mamma, dricker te, kollar på efterlyst och har faktiskt räknat lite matte.


Keep going

Sitter i soffan och fyller på med energi så att jag ska orka med lite konditionsträning på gymmet innan lunchen. Börjar 12 idag och har endast en lektion tydligen, hur skönt?


Power

Tränade på lunchen med Ida, så skönt! Sen åt vi en god lunch på in & ut. Kom hem en stund innan 4 och fyllde på med energi. Stack sen på Spin intervall och direkt därefter cirkelfys. Nu mår jag så otroligt bra.

Åt förresten gröt till frukost imorse, tog en halvtimme att få ner den men gud vad gott det var! Kommer lätt på upp tidigare bara för att äta gröt på morgonen.


Hemmagjorda bars

Mina bars blev bra, inte världens godaste men de var verkligen mättande! Perfekt att äta som mellanmål, innan träningen, efter träningen eller på kvällen när man bara är sugen på något.

Det var superenkelt att göra dessutom!

Recept:

0,5 dl russin
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl pumpakärnor
0,5 dl cashewnötter
0,5 dl valnötter
0,5 dl olivolja
1 ägg

Blanda alla ingredienser i en bunke. Smeta ut på en plåt. Låt stå i ugnen i ca 30 min på 175 grader.


love the ones who treat you right

Vill så gärna träna men det är ju fruktansvärt kallt ute och jag fryser som en liten gris... Sitter här i min mjukisdress med vetekudden på axlarna i hopp om att bli varm, dricker te och äter knäckebröd med ost och skinka, gott va?

Håller på att göra bars som jag har i ugnen just nu, om de blir bra får ni receptet, annars glömmer vi bort att jag gjorde dem från början okej? (hittade nämligen på receptet själv)


Say the truth

Sitter i skolan och har psykologi, ska se en dokumentär nu som jag somnade till förra veckan... Haha! För övrigt hade vi skolfoto idag och jag blev inte speciellt nöjd (som vanligt på skolfoto då haha)

Tänkte ha vilodag från träningen idag och gå ut och powerwalka, men blev sugen på att köra ett riktigt jobbigt träningspass nu. Får se hur jag gör...


We can do it

Hann med 30 minuters powerwalk på bandet innan första passet och sen powerwalkade vi hem också, så är verkligen nöjd med min träning idag!

Nu har jag ätit en macka med överdrivet mycket grejer på: sallad, räkor, lax, avokado och citron. + 2 knäckebröd. Behövde verkligen fylla på med energi!

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka med nya utmaningar börjar, massa träning och bra energi. Ser fram emot en härlig vecka!


stop complaining about how others look

Firade Marie-Louise i fredags för att hon har fyllt 18! Mysig tjejmiddag hemma hos henne och sen utgång!

Igår vaknade jag av ett migränanfall (inte beroende på för mycket dricka..) mådde ganska dåligt hela dagen, det enda jag gjorde förutom att sova var att gå en promenad på 1,5 timme med Messi och graniz, somnade gott i soffan vid 22... Som ni förstår orkade jag inte höra av mig till er!

Idag mår jag alldeles suveränt! Blir ett dubbelt träningspass sen med graniz, intervallFLEX och skivstång, längtar!!

Fina Marie-Louise!


Wake up and be awesome

Sitter på engelskalektionen och äter godis, är det fredag så är det eller hur?


Utmaning - träna mage

Utmanar er som ligger och myser i soffan ikväll precis som mig, att göra benlyft i varje reklampaus.

Såhär gör ni:

1. Lägg dig på golvet eller en matta.

2. Sträck på dig och lägg händerna bakom huvudet.

3. Lyft benen bredvid varandra tills fotsulorna pekar rakt upp mot taket.

3. Fäll sakta ner benen igen (nudda ej marken) och upprepa.


Awkward moment my gentlemen

Var en väldigt intressant och lärorik dag i skolan idag, var temadag och en kvinna från socialen var där, 2 poliser och 2 föredetta missbrukare. Alla pratade om droger (och annat), verkligen intressant och tycker det är bra att de kommer ut på skolor för att ha såna här föreläsningar.

Efter skolan åkte jag med Alicia till vårt sommarjobb för att lämna arbetskläderna, kände att jag hade huvudvärk tidigt på förmiddagen men det blev ännu värre. Var nära på att spy ett antal gånger på bussen och var kritvit i ansiktet väl på jobbet, bestämde att jag klarade att åka hem så vi satte oss på bussen hem, vi åkte dock bara en station för sen höll jag på att spy... Hoppade av bussen och min bror fick hämta oss. Nu ligger jag i soffan och mår illa fortfarande, har dock fått i mig lite mat så hoppas att det blir bättre snart. Dricker te också för att bli lite varm, fryser skit mycket...

Ska lyssna på min kropp idag och därför blir det tyvärr ingen träning, jag som skulle gå på skivstång intervall idag.. Får bli nästa vecka!


Nothing will slow your progress like a negative mindset

Gick i skolan till 15.00, åkte hem och käkade, hämtade ut paket och sen till träningen. Blev jympa intensiv tillsammans med Sanna, roligt och jobbigt!!

Nu sitter jag i soffan med mamma, dricker te och kollar på bonde söker fru. Och är nöjd över min prestation på träningen. Tror det är viktigt att kunna känna att man har gett allt och att just det träningspasset gav dig något, det får en att vilja fortsätta!

Puss på er!


Don't tell me what to do

Jag var helt slut igår efter träningen, blev ett spinning intervall pass och det är enligt mig det jobbigaste du kan göra... + en lång skoldag och inte sovit speciellt mycket.

Nu har jag iallafall kommit ifatt sömnen, har sovmorgon till 12 så kunde sova tills jag vaknade av mig själv. Har lyxat till det idag med honung i mitt te och jordgubbar i filen. Mums

Snyggt smile jag ligger inne med idag


Forgive? Yes. Forget? No.

Kollar på a beautiful mind på matten, mysigt! Fjäskade till oss lite kakor också..


För övrigt var min helg riktigt bra, kunde såklart inte stanna hemma två dagar i rad så blev utgång i lördags! I söndags mådde jag som förtjänat men åkte på shoppingrunda med mamma. Igår hade jag fullt upp och inatt sov jag 5 timmar.


Don't stop. Push harder. Keep going.

Hade så mycket energi efter allt godis så avslutade min mysiga kväll med 60 situps, 60 rygglyft och 20 armhävningar. Så härligt med lite styrka en fredagskväll/natt.


Life is too short to wake up in the morning with regrets.

Efter skolan åkte jag hem och städade hela huset vilket gjorde min söta mamma glad när hon kom hem :) alltid kul att överraska! Sen åt jag pyttipanna och ägg (mumsigt) och därefter blev det ett skivstångspass, hade faktiskt inte tappat så mycket som jag trodde att jag skulle gjort när jag varit sjuk! Nu myser jag med mamma och pappa och äter godis, kan inte ens komma ihåg senaste gången jag åt godis? Men gott är det iallafall.


To all the girls out there; you're beautiful.

Ska ha tv-mys nu, först ska jag se new girl och sen två panka tjejer. Mår verkligen bra nu, tror den långa promenaden gjorde susen.
 
Hur kan man inte må bra när man bor nära havet?



Be proud of who you are

Såhär mysigt hade jag det med bästa Ida idag efter skolan. Nu har jag precis kommit hem från en 1,5 timmes promenad med vovven, det var verkligen skönt och välbehövligt för kropp och knopp!!


Du har förlorat mig

Har fortfarande ont i halsen och allt jag vill är att träna, åh... Har ingen aptit heller och orkar inte plugga.

Åt iallafall en god räksallad till lunch


This is a good day for telling lies, right?

Denna dagen har varit den sämsta på väldigt länge. Det enda positiva är att jag lärde mig mycket i skolan. Annars har denna dagen bara varit emot mig. De två sakerna jag såg fram emot sket sig, för räksalladen var slut och det blev ingen träning för jag har fått ont i halsen. Hoppas verkligen att det bara är tillfälligt annars vet jag inte vad jag gör.. måste träna. Nu ska jag dricka te i hopp om att mitt halsont ska gå över.




What an idiot

Tyvärr var räksalladen slut så fick bli en kycklingsallad istället, den var faktiskt god men inget klår älskade räksalladen. Nu är jag iallafall mätt och belåten och ska räkna matte och sen blir det naturkunskap... Åh låt dagen gå fort (haha känner knappt igen mig själv men vill bara heeem)


Don't ever give up

God morgon! Har redan haft engelska c och det känns som att jag fortfarande sover, vart tog min energi vägen...? Längtar tills lunchen, ska äta den goda räksalladen på biblioteket! Mums. Och så längtar jag till kvällens träning, kommer förhoppningsvis få tillbaka min energi då..


You'll get there, just keep going.

I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it.


Forever in my heart

Har varit i skolan hela dagen, kom hem för en timme sen då jag var ute på en promenad med Messi. Har precis ätit en väldigt god och mäktig sallad, med avokado, lax och ägg, mums.. Men gud så mätt jag är nu. Tänkte vila en stund och smälta maten tills mamma kommer hem för då ska jag övertyga henne om att åka till ullared i helgen, kom på det nyss och vill jättegärna dit nu!! Blir träning ikväll vilket jag har längtat till hela dagen.
 

food is my best friend



Eftersom alla i min familj verkar vara bakis idag har jag fått ställa upp på att äta en pizza och snart blir det paj till fika, hur ska detta sluta.. haha! Men food is my best friend! Ska bada badtunna nu, så himla skönt och avkopplande. Behöver det efter denna helgen för att samla kraft till veckan som kommer. Det ska bli en bra vecka med massa energi! Vad gör ni idag? Har ni också en mys-söndag?

lovely days


Jag och Julia på Lila
 
Vilken kväll vi hade i fredags!! Det blev inte en sån lugn kväll som vi hade tänkt oss, det blev så mycket bättre. Började på hampan, sen gick vi vidare till lila och till sist till tempel. Hade så himla kul!! Mådde dock som jag förtjänade igår.. gud så dåligt jag mådde. Fick sova nästintill hela dagen för på kvällen var det dags för Ida och Antons lokalfest. Även den kvällen var lyckad! Tyckte däremot att det räckte att vara bakis en dag, så tog det lugnt med alkoholen igår.. haha

Utgång

Blir en lugn utgång ikväll, första utgången som 18 både för mig och Ida! Men det blir en lugn kväll eftersom ida och Anton ska ha lokalfest imorgon. Ska förkröka i lokalen nu med Anton och hans kompisar, skoj!!


Den där blicken du ger är gammal nu

Godmorgon kära läsare! Är påväg till skolan just nu, usch och fy vad kallt det är, fast det kan ju bero lite på att jag har sandaler.. Haha! Tror att jag bara har två lektioner idag i skolan, skönt i så fall! Puss puss puss


Save the world

Har fixat klart Ida's presenter, tror hon kommer bli glad för dem (hoppas det iallafall!!). Nu sitter jag och kollar på Sverige mot Kina med familjen, kollar ni på fotbollen? 

 


Torsdag

Detta är vad jag ska göra idag, går i skolan till 15.30 och sen har jag resten av eftermiddagen och kvällen på mig att göra roliga grejer. Älskar att köpa presenter och fixa fina paket så ska bli kul att gå på stan och kika efter något som passar som födelsedagspresent till Ida!!

Don't hold back

Sitter i skolan och dricker mitt morgonkaffe. Tänkte göra ett par uppgifter i min matte c bok nu, blä det är så tråkigt!


don't let the world change your smile

Vill tipsa er om dessa shower creams som jag fick av Ida när jag fyllde år. De doftar så otroligt gott & mycket!! Man känner sig verkligen fräsch efter man har använt dem. De är från Yves Rocher och finns att köpa i den nya butiken på kullagatan här i Helsingborg! De ser ju så himla goda ut med, ser ut som goda smoothies tycker jag, nästan så man vill dricka upp dem...
 

be who you are and say what you want

Var och köpte jackan idag, tog med mig min bror som smakråd och han tyckte den var lika fin som jag tyckte. Åh vad jag är glad för den, kolla bara den gosiga luvan!! (kunde verkligen inte fånga den på bild så fick bli en bild på luvan, ni får se den när jag har den på mig sen) Längtar tills jag kan börja använda den faktiskt, även om det betyder vinter, fast det dröjer kanske inte länge för det är ju iskallt ute.. Förutom att ha köpt jackan idag så har jag varit i skolan och sen har jag solat, så skönt att få lite färg. Hatar verkligen att vara blek, men gissar att jag inte är den enda som känner mig ful när jag är det..?
 



sometimes you gotta fall before you fly

 
Idag fyller älskade Ida 18 vilket såklart skulle firas med ett par glas vin med våra fina vänner Frida och Bella, så mysigt! Även Anton och Cuppe kom ett tag och gjorde oss sällskap. Har även hittat min vinterjacka idag som jag bara måste ha, den var helt perfekt!! Men mer om den senare! Ska dit imorgon igen och kolla på den, den kommer inte ut i butik förens i morgon men fick smygprova den lite ändå.


jag har världens bästa vänner

Firade min 18-årsdag i lördag med världens bästa vänner. Kvällen var minst sagt bra och vi ska inte tala om hur fina presenter jag fick, oh herre!! Nu är jag ju som sagt 18 och har en massa kul att se fram emot i höst, party party party...