Finns det en så finns det flera



Mina nya shorts, 279 :- från Zara

Love

Åkte till väla med Alida och marielle efter skolan. Fick i mig en ceasarsallad och fick med mig en påse från zara hem, tänkte visa er sen! Nu ska jag iväg och träna.


Save the world

Jag älskar frukost


Your voice is my favourite sound

Mina underbart fina kusiner


Sometimes it hurts

Satt uppe och pluggade till 1 inatt. Så idag fick jag sovit ut, det behövdes verkligen.. Kan inte minnas sist jag gjorde det.

Nu är jag i Göteborg och ska på min pappas kusins student.


Just be

Vi hade det väldigt mysigt med filosofilektion på mezo idag, vår lärare bjöd på fika, så snällt!

Har även gjort mitt sista läxförhör idag, nu har jag bara två inlämningar kvar, skönt!!

Ikväll har jag och mamma gått en runda på nästan 2 timmar utmed havet, jag älskar långpromenader.

 


This is the part of me that you never gonna ever take away from me

Helgen har verkligen gått fort.. Morsdag idag och som vanligt var jag uppe tidigt för att plocka en stor bukett av mammas favoritblommor liljekonvalj. Har umgåtts med familjen hela dagen och haft det väldigt mysigt!

Denna goda middag lagade min bror ikväll


Fearless

Hade friluftsdag med skolan idag. Sandslottstävling, fotboll, orientering, grillning och en hel del sol. Efter detta har jag jobbat och sen umgåtts över middag med min bästa vän.

Sängen kallar nu eftersom jag ska jobba vid 07.15 imorgon.


Sweetheart, you can't be best all the time

Blev en lyxfrukost denna morgon beståendes av havregrynsgröt med valnötter, äpple och kanel. Muuums


Mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det

Löprundan gick bra! Älskar känslan efteråt, man blir så pigg och lycklig!!

Idag innan idrotten lyxade jag och Ida till det med vars 3 kulor glass, muuums


Jag vill ha dig mer än vad jag behöver dig

Ligger ute på altanen och har det riktigt gött, älskar värmen!! Om en timme ungefär ska jag ut på en joggingtur


summer



ser det inte härligt ut?

Kiss me



Från och med idag tycker jag inte om matte. Det är tur att jag hade ett litet prov i filosofi efter nationella i matte B så jag kunde få upp mitt självförtroende igen. Nog om skolan..

Har legat ute i solen i eftermiddag och det är så himla skönt, jag somnade t.o.m. ett litet tag. Ska dra ut nu igen, men är så rastlös! Får spela fotboll eller något med hunden.


Visa världen att du är underbar

Gick i skolan hela dagen igår, senare på kvällen grillade vi med min kusin och hans sambo och mös ute på altanen tills halv tio på kvällen, hur underbart?


Idag har jag varit på utbildning på jobbet, varade nästan hela dagen men hann en liten sväng inom Gröningen som var proppad med folk. Inte konstigt så varmt som det var idag, herregud!!

Ligger och slöar i soffan nu. Måste egentligen plugga med tanke på att jag har nationellt prov i matte imorgon och därefter ett litet prov i filosofi.. Men min hjärna är helt slut!

 

 


The answer is not face the wall

Allt verkar hända mig (dock är det ju bra att allt ändå händer på samma gång), nu har min underläpp svullnat upp så det ser ut som att jag har sprutat in restylane (om det ändå hade varit både under- och överläpp...)

 


I don't like the word perfect

Jobb idag som sagt, hann med att ligga ute i solen en liten liten stund när jag kom hem, var varmt och gott men ingen solbränna inte.
Nu har jag precis satt mig i soffan och ska äta ananas, mums!

 


you did a terrible mistake, it doesn't mean you're a terrible person

Tyvärr får ni inte läsa om något annat än hur sjuk jag är, för min kropp verkar inte vilja bli frisk. Fick näsblod ikväll också, aldrig fått det förut, usch vad äckligt det var.

Festade till det lite ikväll med äpple/rabarberpaj och en väldigt god cider.

 


Och du säger att det är underbart att det aldrig var du och jag

Jag behöver godis om jag ska klara av denna dagen med så mycket plugg som jag ska få gjort.


Like a star

Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli frisk.. Imorgon är jag iallafall ledig, då ska jag sova och vila upp mig.

Köpte lite jordgubbar på vägen hem från jobbet idag, tänkte att det + ett glas cider skulle göra susen.


Love between two hearts

Mår lite bättre nu, vilket betyder att jag inte har någon feber, har dock sjuukt ont i halsen och har fått ögoninflammation (mindre attraktivt).

Trotsade sjukdom och jobbade idag, blir jobb imorgon också då jag börjar 07.30 så det är snart läggdags för mig..



you will never know your limits unless you push yourself to them


Nu när jag ligger hemma och är sjuk kan jag inget annat än att längta tills jag kan träna igen. Under tiden jag längtar tänkte jag tipsa er om mina favoriter. Linnet är ganska nytt i min träningsgarderob och jag älskar det, det har ett material som är så underbart skönt. Skorna är de bästa jag har använt och är verkligen glad att jag investerat i ett par såna. Träningsarmbandet till min iPhone är ett måste när jag är ute och springer/powerwalkar, detta i rosa fick jag med mig hem i lördags från Telenor!


You can't worry every day

Äta vad jag vill var det...


You are never alone

Jag mår inte bättre än jag gjorde igår, så därför ligger jag i soffan och kollar på grey's anatomy, med världens bästa vovve sovandes i mitt knä. Tur att han är här med mig så jag har någon att gosa och prata med..

Förövrigt så har jag ingen positiv inställning till att jag är sjuk, förutom att det är ganska gött att jag får äta vad jag vill när jag är sjuk. (igår åt jag liksom en daimstrut och två chokladbollar)


Never say never

Fredagen bestod av en joggingrunda efter skolan (personligt rekord!!), vilade ett tag och sen blev det ett skivstångspass, på kvällen hade jag det mysigt med ett tiotal andra tjejer hemma hos Maja. Gårdagen bestod av shopping på dagen och på kvällen var jag på 18-årsfest, så kul som jag hade igår har jag inte haft på länge!! Nu har jag dock blivit sjuk, har legat hela dagen med feber och fruktansvärd halsont.. Därför förtjänar jag en stor daimstrut nu.


Be mine





Hann med ett gympass på min håla idag, direkt efter hade vi yoga på idrotten. Det var faktiskt väldigt skönt med yoga, blev verkligen avslappnad och kunde släppa alla tankar. Ikväll är jag barnvakt, varken jag eller lilla Milda är speciellt sugna på att leka idag. Vi har spelat lite spel och kollat lite bolibumpa, men hon vill bara spela på min mobil.. Imorgon är det helg!!


I can't wait anymore

"kul" att mamma kom hem med de här chokladbollarna igår, som är den bästa onyttiga sak jag vet. Men, jag ska stå emot suget och inte äta en enda!


Take a risk

Började dagen med att cykla i en sjuklig motvind, gick i skolan till 16.30 och därefter blev det SkivstångIntervall följt av en cykeltur hem i ösregn. Ganska härlig dag huh? Nu myser jag i soffan med min gröt och väntar på att hockeyn ska börja.


You're my star

Har precis powerwalkat ner till Friskis där jag nu förbereder mig för ett skivstångspass följt av ett SpinnIntervall pass. Go go


Runway Dreamz



Skulle gärna rocka alla de här shortsen i sommar.

I can't be your hero



denna dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men så blir det ibland. den började bra men efter lunchen började huvudvärk och trötthet krypa fram som bara blev värre och värre, var ändå fast besluten vid att jag skulle träna efter skolan så jag stod ut i skolan enda till 16.30, slutade med att jag cyklade hem gråtandes och såg knappt någonting av ett fruktansvärt migränanfall.. imorgon är en ny dag och den kommer bli bättre!


Allt det här vänder sig in i mig

Blev ett spinningpass och ett skivstångspass ikväll, härligt! Nu har jag ätit havregrynsgröt med cashewnötter, skulle kunna äta bara det, det är svingott!! Jag har haft en bra helg och är redo för en ny vecka, hoppas ni också är det!



the truth is; I miss you



Det fick bli en powerwalk på 1,5 timme efter den stora portionen thaimat. Nu njuter jag av torkad frukt och ska kolla på film. Mysigt med en så här lugn helg!

Du dansar mig galen

Ligger i sängen efter en skön tupplur. Har solat, pluggat och bara tagit det lugnt idag. Vi ska äta thaimat ikväll, MUMS


catch me if you can



blev en promenad till stan för ett härligt skivstångpass, istället för plugget.. nu är jag med min bästa vän amanda och myser. puss!

SPRING


Shorts och kavaj från H&M. Linne och rosa byxor från Zara.

Var på väla efter skolan och fick grejerna ovan med mig hem. Nu ska jag plugga, inte så kul kanske.. ska iallafall belöna mig själv med träning senare. Hoppas ni får en bra helg!


Does she loves you better then I can?


don't give up on your dreams, boy



Det blev ett SpinIntervall-pass ikväll, ooh jag älskar det för det är så sjukt jobbigt. Nu sitter jag och mamma och kollar på let's dance och tar det lugnt. Jag är verkligen riktigt riktigt trött..


No reason to stay is a good reason to go

Jag och Ida mös till det lite extra idag på hålan, satt i solen och mumsade på glass.


If people are trying to bring you down, it only means that you are above them

Vi fick en lång sovmorgon idag så börjar inte förens nu, så det blev en powerwalk imorse också, var så varmt så jag var tvungen att ta av mig jackan, åh så underbart!


Things do not change. We change



Slutade skolan vid 16.30 då jag skulle jobba för nöjesnytt, ida hjälpte mig så det gick lite fortare än vad jag väntat mig från början. Nu kom jag precis hem efter en powerwalk ner till stan för att hämta min cykel. Det är snart helg igen!!


Nothing else matters

Började min morgon på bästa sätt, med en halvtimmes powerwalk. Nu har jag ätit min gröt och ska ta det lugnt ett tag, ska inte cykla till skolan förens om en timme. Hoppas ni får en bra dag!



jag trampar runt i resterna av vårat liv

Avslutade denna underbara dag med en två timmar lång powerwalk med min mamma och messi, behöver jag säga hur härligt det var?



everyone is beautiful



Började min valborgs kväll tillsammans med fina tjejer hemma hos mig. Efter god mat och ett par glas vin begav vi oss till en fest i rydebäck med många välkända ansikten. En väldigt bra kväll!